(Android/iOS) Clash of Beasts: Tower Defense kodovi neograničene izdržljivosti
Mar 8, 2022 4:28:06 GMT
Post by sepadogtvepat on Mar 8, 2022 4:28:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash of Beasts: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash of Beasts: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničene izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Clash of Beasts: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Uopće nije loše
vrijeme nadogradnje je predugo.
Build a Bridge! Bulmaca hzce
Ova igra je bolja od ratnog zmaja!
Smeće igre i smeće programere za brisanje moje recenzije.
Podsjeća me na ratne zmajeve, ali bolje. Nema atlasa.
Dovoljno zabavna igra, ubit će neko vrijeme
Lijepa kopija igre War Dragons... Nastaviti degradirati Ubisoft? Sretno 🚮 Elitni odred, sada ovo...
Zabava do sada
Vrlo loš sustav, za gaming tvrtku ovo je gubljenje vremena za igranje sporog vremena i ne tako sjajne grafike za dodavanje.
Ovo je moja omiljena igra do sada, hvala što ste napravili ovu stvarno super igru
tako je cool za igrati
Ima toliko toga za napraviti i stvarno je zabavan najbolji do sada
Dope igra
Jedna od najzgodnijih i najljepših igrica
Vrlo zabavna igra, uživam u njoj, vrlo dobar ubojica vremena
To je zabavna igra, volim je
Ova je igra vrlo slična drugoj igrici koju igram, i bio sam iznenađen kad sam je vidio tako dobro složenu. Vrlo dobra igra, radi glatko za mene, odlična veza i grafika je prilično dobra! Nastavite tako, jedva čekam vidjeti kako ova igra raste!
u svakom napadu piše mrežna pogreška... Nisam očekivao ovo od Ubisofta
Općenito je super. Dovoljno je poznata s drugom igrom koju neću imenovati da bih se osjećala ugodno, ali je svježa. Ipak, prostor za napredak, ali imam vjere.
Uopće nije F2P prijateljski.
sviđa mi se ovo! Jer igra je tako hladna i tako opuštajuća. Ovo je moje iskustvo s ovom igrom!. Muaahh
Do sada je to bilo prekrasno iskustvo. U principu, sve možete učiniti besplatno gledajući kako vam daju hrpu resursa. Igram tek nekoliko dana, ali po onome što sam vidio, trebali biste mu dati priliku.
Sjajna igra!
Ova igra je super... Zahvaljujem kreatorima što su napravili ovu prekrasnu igricu, nadam se da će biti puno atraktivnija u sljedećim ažuriranjima igre, a opet se zahvaljujem kreatorima ove igre.
Sjajna igra ipak zahtijeva puno rada
Dugo čekanje na vrijeme dok ne platite. Inače, zabavan prolaznik.
Riješite ovaj problem. Ne mogu se više boriti
Clash of Beasts: Tower Defense रणनीति mukp
Stvarno zabavno
Lako se igra i sviđaju mi se zvijeri!
Pristojan kolekcionar čudovišta. Lijepa igra protiv obrane tornja, do sada vrlo osnovna
nnngvbnbbnb k5, l, krmjmm66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666665gbbbgdgggggdsttgvssssssssssssssssssssssssssssssssffgggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhugggggggggggggggggguguuuuuuuuuuuuuuttttttklllllllllf, iiiii ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,rf,,,,,,,,,,,,,,//////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////
Clash of Beasts: Tower Defense Strategi hihc
Ova igra je tako zabavna, ali mislim da bi mogla imati bolju grafiku
Uvijek je zadovoljstvo zabaviti se igrajući dugoročnu igru.
Dobra igra. Hvala
Zabavna mala igra!
Gg
U usporedbi s Genshinom, ova igra je iskreno sranje. Osjećam da je to bio ili studentski projekt ili vrlo neiskusno osoblje. Razočaran sam u Ubisoft jer je dopustio proizvodnju i objavljivanje stvarno jeftine kopije War Dragonsa gotovo 6 godina kasnije. I Ratni zmajevi su sranje. Dizajni su generički, grafike i karte izgledaju kao studentski rad. Ubisoft bi svoju energiju i financije trebao trošiti na svoje konzolne igre.Igre koje kule šale su beskorisne, možete biti 30 razina više i još uvijek biti poraženi, biti banovani zbog vlastitih osobnih pogrešaka i izgubiti sav novac koji uložite. Ne bih preporučio preuzimanje, bez obzira na to što radite, morat ćete uložiti novac čekaj dob (mislim na godine) da bi se mogla nadograditi jer je sve na tajmeru i traje puno dana čekanja
Zabava zabava