Post by sepadogtvepat on Mar 8, 2022 4:31:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορώ να πραγματοποιήσω αγορές εφαρμογών και δεν μπορώ να συνδεθώ στα παιχνίδια Google.......γιατί;.........παρακαλώ διορθώστε το.........το παιχνίδι είναι υπέροχο και όλα εκτός από αυτό το κάνει λιγότερο εθιστικό, οπότε θα δοκιμάσω άλλες επιλογές
Βαλτε και άλλες διαφημίσεις σε 1 λεπτό παράδειγμα 100 διαφημίσεις είναι πολύ κουραστικό επίσης μετά τις διαφημίσεις στο παιχνίδι χάνεται και πρέπει να μπαινοβγαίνω για να φτιάξετε τα άλλα ωραίο παιχνίδι
Είναι καθυστερημένο και οι δυσλειτουργίες με βγάζουν έξω από το παιχνίδι Το παίζω ξανά και μετά με διώχνει ξανά Το παίζω ξανά, στοιχηματίζω όχι μερικές φορές.
RICO: London στο Steam
But, the precisely mad and inanely confident Side-Kick to our Super Hero (read Russell) comes traipsing into the story with perfect timing and livens up the
Είναι κάπως διασκεδαστικό εννοώ ότι υπάρχουν πάρα πολλές προσθήκες, αλλά εξακολουθεί να είναι λίγο διασκεδαστικό όταν βαριέσαι ναι, μπορείς να πεις ότι μου αρέσει μερικές φορές
Τεεεεεεεεεεεελιο κατεβάσετε 1010 Ποπο
Warranty safe installation, no addition ads or malware toradiofono.gr apk safe verified ... Hit APK. Kick The Buddy Remastered. 1.1.0. 10.000.000++.
Μου αρέσει γιατί έχει μια χαριτωμένη κούκλα αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι πρέπει να σκοτώσεις τον φίλο σου!!!!!!!!!!!!
Ο όγκος των διαφημίσεων που αντλούν στο παιχνίδι σας είναι απλώς παράλογος. Το κρατάω απεγκατεστημένο μέχρι να μην υπάρχουν διαφημίσεις. Τι σπατάλη μπαταρίας.
Διορθώστε το παιχνίδι σας God dang. Είναι χάλια, πάρα πολλές διαφημίσεις, και κάθε φορά που πηγαίνω να αγοράσω πράγματα είτε παίρνει για πάντα είτε δεν λειτουργεί. Η βελτίωση χρειάζεται πάρα πολύ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΑ AAADDS
Αυτό το παιχνίδι έχει πάρα πολλές διαφημίσεις. Δεν μπορώ να πάω ούτε λεπτό σε αυτό το παιχνίδι χωρίς να λάβω κάποια ηλίθια διαφήμιση. Διορθώστε πόσες διαφημίσεις βάλατε στο παιχνίδι σας.
Υπάρχουν δύο μεγάλα προβλήματα με αυτό το παιχνίδι. Το μεγαλύτερο είναι ότι έβαλα 40 $ στην υποδοχή Grand Prix και μετά την ενημέρωσή τους έχασα όλα τα σχετικά αντικείμενα απλώς και μόνο επειδή δεν τα αποθήκευσα στην Google. Θέλω τα χρήματά μου πίσω τώρα, ευχαριστώ! Το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ακόμη και αφού πληρώσετε για καμία διαφήμιση, πρέπει να παρακολουθήσετε διαφημίσεις για να αποκτήσετε χρυσό ή τα "δωρεάν" αντικείμενα. Σας συνιστώ να μεταδώσετε το Kick the Buddy προς το παρόν.
Πρόταση: πρέπει να υπάρχει ένα όπλο που να σας επιτρέπει να σταματήσετε τον φίλο σας να τρέχει! Ξέρετε, σαν ένα ρολόι τσέπης ή κάτι τέτοιο.
Καλό παιχνίδι αλλά δεν το ξανακατευάζω ποτέ γιατί έχει πολλές διαφημίσεις.(πιο πολλές διαφημίσεις απ' ότι παιχνίδι)😠😠
Είναι καλό Μα Όχι τέλειο διότι έχει χρυσές μπάρες και αυτές πρέπει να τις μαζέψεις για να πάρεις πράγματα που είναι πανάκριβα οι μπάρες και μέχρι να τις μαζέψεις όλες αυτές τις πολλές προσπάθειες να σκοτώσεις το αρκουδάκι μόνο με μπουνιές! 😠😤
3 αστέρια αυτό το παιχνίδι έχει διαφημίσεις, αλλά είναι εντάξει, ναι, μου αρέσει το παιχνίδι είναι πάντα καλό
Είναι ένα καλό παιχνίδι, μην με παρεξηγείτε, αλλά είναι κυριολεκτικά διανοητικό ότι λαμβάνω μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων κάθε φορά που αγοράζω ένα όπλο ή ακόμα και αν ανοίγω τη σελίδα του όπλου.
Kick the Buddy Actie pdc
Ειναα καλουστικο αλλα βλαμμενο
Οπότε το kick the Buddy είναι τόσο διασκεδαστικό επειδή είναι παγιδευμένος μέσα στο κουτί και το όνομά του είναι Buddy και μοιάζει με τον φίλο σου που την προσεγγίζεις σαν να χτυπάς σάκο του μποξ, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις όπλα, οπότε πρώτα πήρες σαν να τους βλάψεις και μετά παίρνεις χρήματα και χρυσό, οπότε πρέπει να τον πληγώσεις για να πάρεις τα χρυσά χρήματα και λέει πράγματα.
I. Πραγματικά δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί έπαιξα για 5 ημέρες και έχασα 3 διαφορετικούς παλιούς και νέους λογαριασμούς και δεν μπορώ να τους πάρω πίσω αγόρασα πολύ ακριβά πράγματα όπως το mega bomb που ήταν σε πολύ λογαριασμό που είχα τότε το οξύ δοχείο και A Waste 4
Δύσκολο να πιστέψει κανείς πόσο μακριά έχει πέσει αυτό το παιχνίδι. Θυμάμαι τότε που ήταν κυριολεκτικά χωρίς διαφημίσεις. Τώρα είναι κυριολεκτικά γεμάτο διαφημίσεις και ερειπωμένο. Πώς θα μπορούσατε να πέσετε τόσο χαμηλά ώστε να εμποδίσετε το πραγματικό παιχνίδι αναγκάζοντας τους ανθρώπους να παρακολουθούν διαφημίσεις. Και στη συνέχεια, για να το ολοκληρώσετε, πηγαίνετε και προσφέρετε στους ανθρώπους να ξοδέψουν 5 $ για να αφαιρέσουν διαφημίσεις όταν προσθέτετε τόσες πολλές. Ο μόνος λόγος που δεν θα το βαθμολογήσω με 1 αστέρι είναι επειδή αυτό το παιχνίδι κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου από το παρελθόν. Προσπαθήστε να αναθεωρήσετε την ύπαρξη τόσων πολλών διαφημίσεων.
Μου αρέσουν τα πάντα εκτός από το ότι πρέπει να πληρώσουν για κάποια πράγματα, οπότε αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό, αλλά γενικά μου αρέσουν όλα τα άλλα γιατί είναι ήδη τεσσάρων αστέρων σε αυτό το παιχνίδι σε οποιονδήποτε ψάχνει ένα ωραίο παιχνίδι για να παίξει ολόκληρο το παιχνίδι είναι εκεί που έχετε ένα σάκο Το άτομο που κερδίζεις χρήματα επιτιθέμενος στο χοντρό άτομο, παίρνεις μερικά δωρεάν όπλα στην αρχή και χρησιμοποιείς αυτά τα δωρεάν όπλα για να πάρεις νομίσματα και πληρώνεις για άλλα πράγματα είναι premium το πακέτο αίματος εκεί ήταν ένα πακέτο βαμπίρ, το έχουν ακόμα εγώ
Βιαιο πολυ δεν μου αρεσει να κανω κακο στο φιλαρακο
Πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς όλες τις διαφημίσεις. Όταν τα στοιχεία λένε δωρεάν, πρέπει να παρακολουθήσετε πάρα πολλές διαφημίσεις για αυτό και δεν αξίζει τον κόπο, αλλά είναι ένα καλό παιχνίδι.
Παιχνίδι Fu..ing.
Είμαι ένα παιδί δώδεκα χρονών και θα αναφέρω όλα όσα μισώ για το παιχνίδι No1:TOO MANY Διαφημίσεις πώς περιμένετε να απολαμβάνω το παιχνίδι όταν κάθε χιλιοστά του δευτερολέπτου σε έναν τυφώνα διαφημίσεων Νο2:too much inapurchase , Είμαι παιδί πώς περιμένεις να αγοράσω αυτό το 6,99 της άχρηστης συνδρομής και προσπάθησα ευτυχώς να το διορθώσω, αλλά δεν θα το επιτρέψει ποτέ, το παιχνίδι είναι μη χακαρισμένο και τόσο ακριβό Νο3: πάρα πολύ crash, είμαι εγώ ή το παιχνίδι κολλάει λόγω του τηλεφώνου ή του παιχνιδιού
Είναι τέλειο το πρωτίνω ανεπιφύλακτα
Robbery Bob 2: Double Trouble Aksi makq
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο! Ένα πρόβλημα, όμως, υπάρχει σαν ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ όπως, ακόμα κι αν κλείσω το Διαδίκτυο για να σταματήσω τις διαφημίσεις, χρειάζεται Διαδίκτυο για να αγοράσω πράγματα. Και δεν μπορώ να το βοηθήσω! Παρακαλώ διορθώστε αυτό -
Το 90% των διαφημίσεων είναι χωρίς ανταμοιβές, έρχονται τυχαία που και που. Το 90% του χρόνου αφιερώνεται από τις διαφημίσεις. Δεν μπορώ να κάνω αγορά γιατί απλώς φορτώνει για ώρες.
Είναι τόσα πολλά πρόσθετα σε αυτό το παιχνίδι, διορθώστε το 👈👍
Μου αρέσει να ακούω την οδυνηρή κραυγή μέσα σε αυτό το απλό κουτί. Είναι τόσο ικανοποιητικό όταν είναι παγιδευμένος σε αυτό το παιχνίδι και αναγκάζεται να νιώθει πραγματικό πόνο για πάντα. το αγαπώ
μειων 3 αστερια γιατι....1. αργή πολυ να ανοιξει ... 2. συνεχεια διαφημίσεις...3.πολυ ακριβεια παιχνιδια ....2.αστερα γτ ...1πολυ ωρα απασχοληση..... 2...ειναι αστειο 😂... ..αν δεν εισαι υπομονετικος ανθρωπος μην πατησεις σε καμια περιπτωση"εγκατασταση" παρακαλω
Kick the Buddy Ação surh
Το έχω παίξει εδώ και 5 ή 4 χρόνια σε ένα άλλο κινητό μου Τώρα το 2020 δεν έχω παίξει αλλά 1 φορά θα το κάνω. Αλλά ο λόγος: Είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις και γιατί ο λόγος που έδωσα 3 αστέρια ⭐ είναι επειδή είναι λίγο εντυπωσιακό, πάρα πολλές διαφημίσεις Σας ευχαριστώ,
Kick the Buddy Action byt
Προσθέτει.... Ενοχλητικό
Kick the Buddy Action qqb
Θεωριτικα ειναι ωραιο αλλα στο llading screen κρασαρει