Post by sepadogtvepat on Mar 8, 2022 4:34:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато всіх ▞▞▞
▞▞▞ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game 2022 version ▞▞▞
люблю художній стиль та анімацію. але етап навчання тривалий і не дозволить вам нічого робити самостійно
Деградування
Привіт, це мила гра, але чи можу я знати, чому вона перезапускається знову? я граю два дні і вже збираю багато грошей і котів. Я просто намагаюся грати, і мені довелося знову грати на рівні 1.
Поки що мені подобається! дуже мило (я люблю суп) Сподіваюся, таких ігор буде більше з різною їжею та тваринами!
Атмосфера класна і дуже приємна графіка
Cats & Soup - Cute idle Game Simulaatio vrw
топ
милі анімації, але через лічені хвилини стає очевидним, що ця гра є просто рекламною машиною. не може пройти тридцять секунд, щоб вас не підвищили до перегляду реклами чи не повідомили про існування магазину дорогоцінних каменів. це нереально надмірно, навіть якщо ви просто хотіли ігнорувати рекламу.
Дуже мила гра
Привіт!! Я дійсно люблю цю гру, але тепер у мене є проблема. Я не можу дивитися жодну рекламу скриньки з скарбами, вона завжди говорить (Немає доступної реклами. Виникла проблема з підключенням до Інтернету, або всі оголошення вичерпані). Через цю проблему я не можу виконати щоденну місію під назвою (Малювати спорядження 2 рази), я так багато разів намагався перевстановити гру, але вона все ще не працювала. будь ласка, виправте цю проблему якомога швидше. Дякую
Сначала було досить цікаво,а потім надоело
все гаразд, але я думаю, що гра не виходить за межі інших супів. є лісовий збір для диких трав чи диких тварин? Або рибалка означає? Унікальний кіт падає з неба дуже цікаво.
це весело поки що! але де рибалка? Я знайшов рибальську яму та купу інших речей! Це так весело, але я б не назвав це простою в жодному разі! Але я буду тут деякий час, тому я повернуся, щоб продовжити свої коментарі пізніше.
Мистецтво дивовижне і надзвичайно розважальне, але через деякий час воно стає повторюваним
Звикає, але легко позбутися, тому ви не будете занадто залежними від нього. Це дуже мило, а музика розслабляє. Мені подобається, як ви можете їх одягнути, і вони можуть розмістити їх у маленькій кімнаті.
Я людина, яка грає у змагальні ігри, наприклад: roblox bedwars із дійсно хорошими гравцями, roblox arsenal та інші змагальні ігри (очевидно, нікого це не хвилює). Ця гра допомогла мені розслабитися, і я дуже рекомендую її іншим людям, які грають у змагання ігри, це допоможе.
Це дуже класно в цю гру вклали душу, як у GTA сан Андреас, якщо можна було б поставити 30 зв'язків, я поставив
Я люблю цю гру! Це мило і безглуздо, мені подобаються всі анімації, і вона працює гладко. Я дуже хочу, щоб у вас було більше риби на день & більше щоденних меблів!І чому коштує*500*коштовних каменів, щоб відправити кота, який вам не подобається, і отримати нового? Будь ласка, виправте принаймні 1 або 2 з цих речей, я зміню свій огляд на 5 зірок .Я дуже рекомендую цю гру всім і кожному. P.s. підпишіться на kittypawpaw на YouTube (це їхній канал), ми отримуємо безкоштовні дорогоцінні камені & речі в грі, якщо вони наберуть достатньо передплатників!!!
ета гра ідіальна
Як би мила ця гра, push-сповіщення не можна вимкнути, що дуже дратує, оскільки немає налаштувань для їх вимкнення.
Прогрес надто повільний і занадто мало, щоб насправді робити. Це симпатичний таймсин, але це все. Відкрийте його, вимагайте винагороди, оновіть спам, закрийте. Немає причин тримати його відкритим довше.
Гра супер,дуже часто в ній сиджу
Cats & Soup - Cute idle Game Simulacijske igre bdw
Кайф для ушей
Cats & Soup - Cute idle Game Simulácie wiw
5 днів тому гра зависла, і мені довелося її перезапустити. Коли я знову відкрив її, я втратив весь прогрес, який досягнув до заморозки з моменту відкриття гри, а також усі мої приманки, пазури та гроші в автономному режимі. З тих пір щодня, коли я вперше відкриваю гру, вона зависає перед повним завантаженням, і мені потрібно перезапустити її, втрачаючи всі гроші в автономному режимі, які я міг би отримати. Це суттєво сповільнило мій прогрес і зробило гру менш цікавою.
90% гри – це просто натискання на рекламу, тому процес йде швидше. Не дуже весело
Це просто, ІДЕАЛЬНА гра. Звук анімація і так далі,котики просто чудесні, коли мені брат показав цю гру, вона мені тоді дуже сподобалася і я її теж скачала
гра така мила & весело грати, але є 2 помилки, що подія vday зникла до дати, і щоденна місія не оновлюється, навіть якщо я грав наступного дня. будь ласка, виправте це T__T
Ця гра не така весела. Як тільки ви робите вм’ятину у своєму прогресі (приблизно на середині першого алфавіту), будівля сповільнюється, і ви як би просто входите в систему, щоб виконувати щоденні роботи. Більшість здібностей котів призначені для речей, для розблокування яких потрібно більше 20 годин гри. Гарна графіка затьмарюється швидким темпом збирання. Це дуже успішно змусить вас відкривати рекламу. Я передав $$$$ розробнику виключно з реклами. І це більше схоже на 2-3 оголошення, з якими ви повинні взаємодіяти, щоб отримати кредит.
заспокійлива і класна, але чому немає чорно білих котиків? Добавте, щоб можна було грати з друзями Або бачити їхню статистику
ахуено
Дуже дуже мила гра, просто супер 5/5
แมวและซุป จำลองสถานการณ์ sfg
Раніше я насолоджувався цією грою навіть із 30-секундними додатками, які потрібно було спостерігати, щоб отримати речі. Але тепер ми отримуємо 30 секунд додавання, а потім ще 12 секунд того самого додавання, а потім ще 5 секунд, поки ви не зможете закрити додавання? Справді засмучує
Я тільки почав грати, але абсолютно одержимий. Ви можете налаштувати котів одягом, дати їм імена. і коти також мають переваги, щоб ви могли переконатися, що вони знаходяться в потрібних місцях для найкращого виробництва ваших супів.
Крута гра, мила
Додайте вже нарешті українську! Чи клепки не вистачає?
Я не проти того, щоб дивитися рекламу, щоб робити щось у грі, тому мені це дуже подобається. Але моїй двоюрідній сестрі не сподобалося, скільки є реклами, тому вона перестала грати. Це залежить лише від ваших уподобань. Але гра дуже мила, і я люблю заходити кожні кілька годин і дивитися, як поживають мої коти!
Ооогооо ета крута ме ні подобаєта!
насправді порядні розробники тут. Звичайно, для прогресу потрібно багато часу, наприклад, іноді ви не отримаєте нічого нового протягом кількох днів, але ви прогресуєте. і о мій боже, НІ ВИМОЖЕННЯ ОГОЛОШЕННЯ. це так дивовижно, щоб не бути змушеним дивитися рекламу і зробити її на 100% необов’язковою. Я переглянув сотні оголошень у цій грі, щоб отримати винагороди від реклами, і чим більше реклами ви переглядаєте, щодня ви отримуєте безкоштовні пропуски реклами, і я на 4 рівні, тому я отримую 4 рекламні винагороди, не дивлячись щодня, і навіть хоча це не так вже й чудово
У цю гру грати одне задоволення. Графіка надзвичайно приваблива, ігровий процес простий, і так приємно спілкуватися з котами. Єдиний мінус – у мене закінчуються імена для всіх моїх пухнастих.
Гра мила і весела. Однак це затьмарюється вартістю оновлення. Хоча деякі можна досягти в грі, інші варіюються від 5 до 46 доларів. Це не включає покупку великого дорогоцінного каміння на суму понад 80 доларів. Я просто не бачу жодного виправдання тому, щоб ці віртуальні предмети були такими дорогими, особливо для такого типу ігор.
My Design Home Makeover: Dream House of Words Game Sanapelit sfmk
Я люблю цю гру, добре відкривати на перерві й коли в мене є 10 хвилин на вбивство. Я в основному граю, коли настає час щоденної місії, тому що це найкращий час для прогресу. Є реклама, але вона призначена лише для збору винагород, і гра збільшує максимальну кількість квитків на "пропуск реклами", які перезавантажуються щодня після того, як ви отримаєте лінивця. Хоча команда розробників дуже активна і часто оновлює гру, тому, якщо перегляд реклами підтримує їх, я за це!
Гарний дизайн, але гра відчувається таким жадібним. Повний реклами та цінних пакетів. більшість гач, в які я грав, менш голодні, ніж ця гра
Шалено повільна, нічого не змінюється, коли ви оновлюєте речі, єдине, що є у цій грі, це милий арт-стиль та розслаблююча музика, але в ній немає суті. Розчаровує.
Блін, це все реклама та afk. Я думав, що деякі з цих оглядів були неприємними, але це на гроші. Просто дозвольте людям грати в проклятих розробників ігор. Насправді це навіть не afk, ви прогресуєте, лише якщо ви переглядаєте рекламу з біткойнами.
неймовірна графіка! люблю анімацію та не менш симпатичну й корисну музику, яка додається до неї....це мобільна гра, яку я хотів би мати у настільній/ПК-версії, щоб насолоджуватися на набагато більшому екрані! Розподіл золотих монет мене трохи бентежить, і такі речі, як підвищення рівня, рухаються дуже швидко, але все одно дає можливість досліджувати гру та дізнатися більше про гру!
Залипнуть можна😅
Будь ласка, додайте опцію перезапустити або видалити гру! Я зробив помилку з системою вирівнювання і тепер нічого не можу зробити. Я спробував видалити та встановити знову, але все відновлюється. Будь ласка, дозвольте мені почати з нуля.
Так мило 😭💖 Редагувати: сьогодні придбав предмет, і він не з’явився в моїй грі. Зараз рекламні квитки не працюють, і під час спроби зв’язатися зі службою підтримки їхня електронна адреса недійсна. Поставивши цьому огляду 1 зірку, ми знову оновимо, якщо проблему буде вирішено. Оновлення: предмет був у грі сьогодні, коли я вперше завантажив.Оскільки я люблю гру, я оновив свій огляд. Проте я ніколи не отримував жодної кореспонденції від співробітників. Для цього я не можу оцінити всі 5 зірок.
Gatti e zuppa Simulazione zlw
Я б сказав, що це чудова гра, але червоні сповіщення над календарем і магазином, який я не можу піти, зводять мене з розуму ٩(╬ఠ༬ఠ)و, ніби я натиснув все, але я впевнений, що вони там намагаються щоб змусити мене купувати речі.. І я, відверто кажучи, не хотів би. Це мило весело та розслаблююче, і я насолоджувався цим, поки не зник офлайн-бонус, чи може хтось сказати мені, чому?
ця гра дуже весела. Я даю всіх своїх котів на честь улюблених героїв книжкової серії. хотілося б, щоб було легше отримати наряд чи аксесуари першого рівня, а потім трохи більше розповсюдити під час їх оновлення. але навіть з цією любов'ю люблю цю гру.
ЦЯ ГРА. хто не може любити чарівних котів і суп. Я буквально підчепив на це всіх своїх друзів і не можу перестати грати. насправді. це точно не для тих, кому легко нудно, але, боже, мені це подобається