Post by sepadogtvepat on Mar 8, 2022 5:06:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal növeli a drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Kedvenc mesém volt annó 🤪😁
Ne tévedjen, ez nem egy Turtles in Time stílusú játék. Ez többnyire egy TMNT témájú tétlen játék, ami jó, ha megfelelően állítja be az elvárásait. Valójában nincs őrlődés, mert az erőforrások idővel keletkeznek, és az egységek valós időben harcolnak. Használhatja és célozhatja a készségeket (amit kezdetben nem tudtam). Az F2P fejlődése elég gyorsan lelassul, de bőkezűek az ingyenes ajánlatokkal... Mindig fogadd el a csata utáni hirdetést, nyerj vagy veszíts (ami néhány egymás utáni vereség után is előfordulhat)
Számomra semmi értelme annak, hogy a PVP-ben valakivel állok szemben, akinek kétszer akkora a hatalmam, mint nekem, és úgy tűnik, folyamatosan szembe kell néznem vele, amíg meg nem tudom győzni. Egyszerűen nem tűnik helyesnek. Az is őrültség, hogy nem tudsz szinteket vagy bármit csiszolni a karaktered fejlődéséhez. A játék nagyon szórakoztató volt néhány órán keresztül, de van egy falat, és már nem olyan szórakoztató. Ez a játék nagyon sok lehetőséget rejt magában, de ezekkel a döntésekkel nagyon korlátozza azt
Eddig nagyon jo jatek
Nagyon szeretném szeretni ezt a játékot, de a fejlesztők folyamatosan akadályozzák. Az új évad sokkal jobb volt, aztán úgy döntöttek, megváltoztatják az egyik legjobb dolgot, a hírszobát. 40%-kal csökkentették a jutalmakat, miközben növelték a nehézséget. Ugyanazokat a csatákat, amelyeket korábban átvészeltem, nem tudom legyőzni, és a napi visszaállítás sem esik vissza a játszható szintekre. Nem költök több pénzt.
Ez egy szórakoztató játék időt ütni, de én magam úgy gondolom, hogy több emberre van szüksége a régi és az új rajzfilmekből
Ez egy igazán szórakoztató játék, és a fejlesztő keményen dolgozik rajta, mert csodálatos játék lesz belőle, egyesek azt mondják, hogy hatalmas fizetőfalat találsz, ami nem igazán igaz, mert mindig képes leszel tovább haladni a játékban, ha csak legyen türelmed hozzá, csak nézd a hirdetéseket, hogy még több szivárogjon, és max. max
TMNT: Mutant Madness Igranje uloga cew
Van egy nagy probléma a Channel Six emelkedésével, mivel a 303-as emeleten ragadtam, és folyamatosan veszítem a küzdelmeket, de a 10 szintet korábban, alacsonyabb szinteken sikerült megúsznom. Valamint a jutalmak jobbak az 1-99. emeleten, ami nevetséges. Kipróbáltam ezt a játékot, de ha nem üríted ki a zsebed, nem leszel versenyképes. Harc közben is időnként lefagynak a karaktereim, és nem tudom megszerezni a győzelmet, ha tízszer annyi trófeát veszítek, mint amennyit megnyernék.
Abszolút szemét ne költsenek pénzt, már nem frissítik a játékot, nincs új hős.... A JÁTÉK ELÉPÜLT ÉS UNALMAS
Jó móka volt, de csak úgy lehet erősödni, ha szintet ver, vagy passzív bevételt szerez a bázisáról. Ez azt jelenti, hogy miután elérte azt a pontot, ahol már nem tudja megverni a következő szintet, az egyetlen lehetőség, hogy órákat vagy napokat várjon, amíg elegendő passzív jövedelem jut előre. Talán ha megnézel egy hirdetést és kapsz egy x2 bónuszt, miközben haladsz, akkor elég forráshoz juthatsz, hogy tovább építsd a bázisodat, de én nem tettem, így most nem tudok játszani, mert a bázisom olyan lassan termel bevételt.
Elkeserítő játék, ha nem fizet. Nincs sok tennivaló a játékban. Bárcsak soha nem fektetnék bele pénzt. Mint az emberek közössége
Nem vagyok egészen biztos benne, hogy mostanában mi történik ezzel a játékkal! A játék jól indult, de nagyon lelassult. Valami nem stimmel, úgy tűnik, nem tudok nyerni semmit. A PVP vagy PVE hőseim olyan szakaszokat veszítenek, amelyeket korábban megnyertek a 6-os csatornán, és most a PVP-ben a nálam 35-40 ezerrel kisebb teljesítményű csapatok törnek össze! Ez kezd őrült lenni. Az 5 csillagosról 2 csillagosra váltam. Ezután törlöm ezt az alkalmazást.
Ez egy nagyszerű játék, könnyű felállni és hasonlók... de tényleg kell egy időzítő/limiter a verseny csatáihoz. Elkapott egy végtelen hurok, amikor Raphael többet lökdösődik, mint amennyit sebzek ugyanazzal a karakterrel szemben... a harcunk több mint 20 perce tart... Csak azért fogom elveszíteni, mert Át kell adnom, hogy más dolgokat csináljak. Még mindig szeretem a játékot, de igen...
Nekem is tetszik mert tök jó!!!!!! 5 csillag.
Ez a játék elképesztő lehetőségeket rejthet magában: nagyszerű látványvilága van, és nagyon nosztalgikus. A karaktertervek hűek a régi iskolához, és a háttérszínpadok nagy varázst adnak a verekedéshez. Sajnos jelenleg csak egy rendkívül nehéz és lineáris színpadi létra, megismételhetetlen szakaszokkal és egy rendkívül hiányzó pvp érhető el. Nincs tartalom, nincs mód a játék folytatására, és csak 2 módja van a karaktergyűjtésnek és a továbblépésnek: Fizessen és várjon. Bár naponta játszom, mert vannak reményeim.
Nagyon jó RPG játék😃
Szórakoztató játék, de nincs gazdálkodási lehetőség. Ha elakadsz, vagy pénzt kell fizetned, vagy nagyon sokáig várnod kell, hogy szintet lépj a karaktereiddel. Adjon nekünk egy visszajátszási lehetőséget, és ez könnyen egy 5 csillagos játék
Jó játék. Jó, hogy gyerekkorom klasszikus TNMT stílusához illettek. Mint minden játék manapság, rengeteg kiegészítés és drága frissítés. Eddig azonban nagyjából minden elérhető valódi pénz kiadása nélkül, ha van türelme várni.
A játék szórakoztató. Ha megkerülöd a 9-10. fejezetet, egy kicsit lelassul. Szintén fel a fejjel. A Google Play jelenleg nem engedélyezi a felhőalapú mentéseket. Tehát feltétlenül nyisson Kongregate-fiókot, hogy mentse a fejlődést. Ne légy olyan, mint én. De a támogatás segíthet abban az esetben, ha igen. Még nem kaptam 4-5 csillagos karaktert. De ez jó bólintással a Franchise felé bizonyos karakterekkel. Kíváncsi vagyok, hogy különböző bőröket vagy karaktergenerációkat kínálnak-e.
A legfrissebb verzió nem tölti be a játékot, 89%-nál elakadtam az eszközök letöltésénél, és örökre ott marad, javítsd ki. Frissítés: most már rendben van, a játék már normálisan működik, lehet, hogy kis hiba volt, de már tudok játszani, köszi és jó a játék, élveztem a játékot.
A nindzsa teknősök gyerekkorom részei voltak, és gyakorlatilag az egyetlen ok, amiért ezt a játékot játszom. Egyébként ez csak egy időkitöltés a többi interaktív játékom között... Remélhetőleg jobb lesz, de az átlag a legjobb napján.
Jó móka! Nyilvánvalóan mindig van hova fejlődni bármiben, amit bárki csinál, de ez jó móka😁Légy jó, ha többjátékos funkciót szerezhetsz, mert nem tudom, mi másra valók a klánok, mint az erőforrások beszerzése bizonyos szinteken, de még a párbajban is. lehetőség nagyszerű lenne
TMNT: Mutant Madness Rol Oyunu jiv
TMNT: Mutant Madness Lomu spēles llfq
Így működik ez az alkalmazás. Kezdje könnyedén, és haladjon előre. A kézfogás véget ér, és egyedül maradsz, aztán nevetségessé válik. Néhány csata után nem tudsz továbblépni szintek fellépése nélkül, amihez erőforrásokra van szükséged a barlangodból. Nem játszhatsz/gazdálkodhatsz az előző pályákon, és órákba, majd napokba telik, mire elegendő erőforráshoz jutsz a szintlépéshez. Vívj meg egy csatát, majd további szintlépésekre van szükséged a folytatáshoz, így ismét napokat kell várnod. Öblítse le és ismételje meg, vagy készen álljon a nyugdíjalap elköltésére. Elkerül.
Testreszabható felhasználói felületre van szüksége, ami megbízhatóbbá teszi az automatikus célzást 2020.10.15.: Falba ütköztem a 14-30. szakaszban. Pénzköltés nélkül nem tudom tovább fejleszteni a karaktereimet, és a frissítés szükséges a küldetések teljesítéséhez, és a játék előrehaladásához. Legalább 4 csillagot ad, ha a 4 és 5 csillagos karakterek hozzáférhetősége enyhébb az f2p játékosok számára
Imádom a játékot. De a hirdetések minden egyes meccs után megjelennek
állandóan összeomlik, valahányszor azt mondja, hogy fel kell oldanom egy karaktert, csak a betöltési képernyőn marad. nem ad nekem semmilyen jutalmat, és szomorú, mert úgy tűnik, ez egy nagyon klassz játék lenne, ha rájönnék, hogy ez egy vírussal fertőzött szemétprogram. Valójában háromszor töltöttem le ezt a játékot, és egyik alkalommal sem volt jobb. Ne töltsd le ezt a játékot. A vélemények elolvasása után törlöm ezt a játékot, ez időpocsékolás
Teljesen elfogult vélemény, szeretem a teknősöket. Ez a játék a legjobb esetben is az út közepén van, frissítésekkel csodálatos lehet. Hatalmas lehetőség lenne több karakter hozzáadására, több játékmódra és némi életminőségre. Sokan panaszkodtak a hangjátékra, de én elsősorban kikapcsolt hanggal játszom. Ha nem vagy teknősrajongó, akkor valószínűleg nem, hanem egy átlagos tétlen hősgyűjtő.
Három szó neked: vége a játéktartalomnak. A grind a játék jelenleg. Egyetlen játékosnak sincs egyetlen 300-as szintű karaktere a titáni őrlés miatt. Ez a trükk csak sokáig tarthat. Szóval, remélem, hogy a fejlesztők ezt a fület használták bizonyos végjáték-tartalom kidolgozására, modellezésére és megvalósítására. Hamar.
Ez a játék pénzgödör. Élveztem az első napon. 50 USD-t költött a csomagokban. 3 nappal később már nem tudok mit csinálni anélkül, hogy ne vegyek több csomagot. Elakadt a folyamatban. Takarítson meg időt és pénzt, hagyja ki ezt. Költsön el 4 dollárt a Portal Powerre, ahelyett, hogy hatalmas összegeket dobna ebbe a szemétkupacba.
STAR: La super corsa Arcade ihqx
Ebben erős a nosztalgia. Szeretem, hogy ez a játék azon a TMNT-n alapul, amelyen felnőttem. *szerkesztés. 5-ös lenne, de úgy tűnt, hogy a legújabb frissítés törölte a mentési adataimat. Csak a Google Play-fiókomat használtam, és úgy tűnik, hogy az összes adat örökre elveszett.
Lehetővé kell tenni a pvp utántöltést, ahelyett, hogy 24 órát várna az újrajátszáshoz. Emellett képesnek kell lennünk szakaszosan visszamenni és újrajátszani, hogy több élményt és tárgyakat szerezzünk. Szintén sok tapasztalatra van szükség, ha eléri a 125 lvl-t, utána örökké tart, hogy elegendő tapasztalatot szerezzen. 1 srác lvl 150, és lehetetlen lesz egy karaktert maximalizálni. Nekem is van a törmelékem óránként 30 000-at keres az ooze mellett, és próbálok többet feladni, hogy nyerjen, de f2p játékosként nem rossz egy filler játéknak.
Tetszett a játék a pompás frissítések előtt – a képregényekre és a tévéműsorra emlékeztetett. Most túl sok minden történik! Az egyszerű megoldás néha a legjobb megoldás Ha szeretnél kutatás-fejlesztéssel foglalkozni, néhány ötlet a következő: a) megpróbálhatod javítani a hőshajtás algoritmusán: vagy b) lecserélhetjük néhány karaktert másokra? Illetve a felszerelés láda NEM MŰKÖDIK a legutóbbi frissítés óta Köszönöm!
Nagyszerű játék! Kivéve, ha kaptam egy új telefont, mindent elölről kellett kezdenem. Az adataimat elmentették. Nem értem, miért kellett elölről kezdenem, amikor már egy klánban voltam. Összességében tetszik a játék.
Nosztalgikus, nagyszerű karaktertervezés és történet. A fizetési falat azonban szinte lehetetlen megmászni, még fizetéssel sem. Szerencsémre az eredeti TMNT rajzfilm mellett nőttem fel, ezért idősebb vagyok, jó munkával és elkölthető jövedelemmel. Úgy döntöttem, költök egy kis pénzt, támogatom a fejlesztőt, és továbbra is egy olyan játékkal játszom, amelyet élvezek. Sajnos körülbelül 60 dollár elköltése után alig kaptam kapaszkodót a fizetési fal megmászásához. Amíg a frissítési rendszert teljesen át nem újítják, ez csak készpénzfelvétel lesz.